Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013

EmGoldex- Παρουσίαση εταιρίας

money365.emgoldex.com









Το Bonus πρόγραμμα της Emgoldex δουλεύει σε πάνω από 130 χώρες ανά τον κόσμο και συμμετέχουν λίγο περισσότεροι από 200.000 αγοραστές.
Το πρόγραμμα αυτό λειτουργεί για πάνω από 3 έτη και εδώ και 10 μήνες έχουν ξεκινήσει με επιτυχία και έλληνες αγοραστές.
Ο χρυσός σαν πολύτιμο μέταλλο που είναι, διατηρεί την αξία του και συνεχώς η τιμή του ανεβαίνει.
Τα χαρτονομίσματα λόγω του πληθωρισμού, συνεχώς μειώνεται η αξία τους. Έτσι λοιπόν ο χρυσός αποτελεί μία ασφαλής επένδυση, έναν τρόπο να προστατέψουμε την αξία των χρημάτων μας.
Σύμφωνα με οικονομικούς αναλυτές η αξία του χρυσού θα ανεβαίνει συνεχώς την επόμενη δεκαετία και τώρα με το πρόγραμμα μπόνους της Emgoldex έχουμε την δυνατότητα αγοράς χρυσού σε μικρές ποσότητες αλλά και την δημιουργία κέρδους από αυτή την καταπληκτική ευκαιρία.

Η εταιρεία EmGoldex είναι θυγατρική εταιρεία της Γερμανικής Gold & Silver physical metals με αριθμό εγγραφής ΗRA93019 και έχει υποκατάστημα στο Dubai (αριθμός εγγραφής IC/2681/10) όπου και βρίσκονται μεγάλες κατασκευάστριες εταιρείες ράβδων καθαρού χρυσού.
 Η εταιρεία EmGoldex μας δίνει την δυνατότητα αγοράς μικρής ποσότητας καθαρού χρυσού και ένα καταπληκτικό πρόγραμμα μπόνους για αυτούς που θα συστήσουν την εταιρεία σε άλλους αγοραστές.

Το μπόνους πρόγραμμα είναι ένα καταπληκτικό πρόγραμμα αμοιβών όπου σας δίνει όλες τις αμοιβές με την σύσταση 2 μόνο αγοραστών



Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας κάνοντας ''κλικ'' και συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας.

Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email :  emgoldex365@gmail.com ή καλώντας στο  6909916477

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου