Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

Emgoldex:Επαγγελματική ευκαιρία που θα σου αλλάξει τη ζωή!

beu-emgoldexΔιανύουμε ήδη την εποχή της πληροφορίας. Βομβαρδιζόμαστε καθημερινά με πάρα πολλές και ποικίλες πληροφορίες οι οποίες διεκδικούν μερίδιο του χρόνου μας.
Μέσα σε αυτή την πληθώρα και ποικιλία πληροφοριών υπάρχουν και πληροφορίες καλές και ίσως ζωτικής σημασίας.

Όμως δύσκολα τις ανακαλύπτουμε αλλά ακόμη και αν τις ανακαλύψουμε είναι τόσες πολλές οι υπόλοιπες που διεκδικούν το χρόνο μας που είναι πολύ πιθανό να τις προσπεράσουμε χωρίς να τις αξιοποιήσουμε.
Η εταιρεία
Με μια πολύ καλή πληροφορία έρχεστε σε επαφή σήμερα διαβάζοντας αυτές τις γραμμές.
Μια πληροφορία την οποία αν διαχειριστείτε σωστά μπορεί να σας προσφέρει από ένα απλό συμπληρωματικό εισόδημα κάθε μήνα έως ένα πολύ καλό εισόδημα διαρκώς.
Η δραστηριότητα στην οποία αναφερόμαστε έχει να κάνει με
την εμπορία επενδυτικού χρυσού μέσω του συστατικού μάρκετινγκ (δικτυακού μάρκετινγκ) σε πλακίδια 1-100 γραμμαρίων.
Ο Χρυσός είναι το πολυτιμότερο μέταλλο στον κόσμο, αληθινό χρήμα εδώ και 5000 χρόνια, ασφαλές καταφύγιο σε περιόδους κρίσης και εντάσεων, και το σημαντικότερο εκείνος που έχει χρυσό έχει πάντα μια αξία που ποτέ δεν θα μηδενιστεί αλλά θα αυξάνεται λόγω μειωμένων αποθεμάτων και υψηλής ζήτησης.
Στην ακόλουθη εικόνα φαίνεται το πως εξελίχθηκε η τιμή του χρυσού την τελευταία δεκαετία (2000-2011). Από 281$ η ουγγιά (1 ουγγιά=31,5 γραμμάρια) το 2000 εκτοξεύτηκε στα 1895$ το 2011.

Πρακτικά αυτό σημαίνει το εξής:
Αν το 2000 είχα ένα ποσό της τάξεως των 100.000€ και επέλεγα να αγοράσω ένα νεόδμητο διαμέρισμα 90τμ σήμερα αν ήθελα να το ρευστοποιήσω αφενός θα ήταν πολύ δύσκολο (ελλείψει αγοραστών) αφετέρου αν έβρισκα αγοραστές η τιμή θα ήταν κατά πολύ μικρότερη από την αρχική μου επένδυση. Στην καλύτερη περίπτωση μπορεί να πωλείτο στο 60-70% δηλαδή θα έχανα 30.000-40.000€.
Αν την ίδια εποχή τοποθετούσα 100.000€ σε επενδυτικό χρυσό (ράβδους) σήμερα ρευστοποιώντας θα έπαιρνα 670.000€.
Γίνεται αντιληπτό ότι η απόδοση της μιας επένδυσης με την άλλη απέχει πάρα πολύ. Η επένδυση σε χρυσό αποδεικνύεται πραγματικά χρυσοφόρα.
Ας δούμε τώρα πως μπορούμε να αξιοποιήσουμε μια πραγματικά εκπληκτική ευκαιρία σχεδόν μηδενικού ρίσκου η οποία με συγκεκριμένες και σαφείς προϋποθέσεις μας πληρώνει διαρκώς, και μας πληρώνει σε χρυσό.
Η εταιρεία με την οποία συνεργαζόμαστε ονομάζεται EMGOLDEX έχει έδρα το Ντουμπάι και τις διοικητικές της υπηρεσίες στο Μόναχο της Γερμανίας.
Είναι θυγατρική της γερμανικής εταιρείας εμπορίας επενδυτικού χρυσού GOLD & SILVER PHYSIKAL METALS http://www.goldsilvermetals.com/
η οποία εμπορεύεται επενδυτικό χρυσό σε ράβδους 1 κιλού και άνω.
Η EMGOLDEX ιδρύθηκε από την GOLD & SILVER PHYSIKAL METALS προκειμένου να διακινήσει επενδυτικό χρυσό και σε μικρότερους επενδυτές-αποταμιευτές σε συσκευασίες 1-100 γραμμαρίων.
H Emgoldex διατηρεί ηλεκτρονικό κατάστημα (eshop) το οποίο μπορείτε να δείτε στη διεύθυνση www.emgoldex.com και μέσα από αυτό ο κάθε πελάτης-συνεργάτης της εταιρείας διαχειρίζεται τους προσωπικούς του λογαριασμούς σε χρυσό σε ευρώ κλπ όπως θα δούμε πιο κάτω.
Τα προϊόντα που εμπορεύεται η Emgoldex είναι επενδυτικός χρυσός καθαρότητας 999,9 24 καρατίων δικής της συσκευασίας (1-100gr) και πιστοποίησης ποιότητας,αλλά και άλλων κατασκευαστριών εταιρειών όπως είναι η Argor-Heraeus, Umicore, Munze Osterreich,

Η συμμετοχή μας στο πρόγραμμα
Η πρόταση είναι η εξής:
Γίνε πελάτης της εταιρείας με προκαταβολή για αγορά χρυσού 540€ (η 150€) και σύστησε 2 νέους πελάτες που θα κάνουν το ίδιο. Θα λάβεις ως αμοιβή συνολικά και σε πρώτη φάση (σε 1-4 μήνες) χρυσό σε πλακίδια αξίας 7000€ Δηλαδή: Με κεφάλαιο μόνο 540€ και σύσταση μόνο 2 νέων πελατών η εταιρεία σε ανταμοίβει με επενδυτικό χρυσό αξίας 7000€ και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.
Γιατί μας πληρώνει η εταιρεία; Μας πληρώνει για να της συστήσουμε 2 πελάτες που και αυτοί με τη σειρά τους θα κάνουν το ίδιο. Έτσι αυξάνεται διαρκώς το πελατολόγιο της εταιρείας και αναπτύσσεται παγκοσμίως.
Λειτουργεί με τη μέθοδο του δικτυακού μάρκετινγκ. Αντί να πληρώνει πανάκριβες διαφημίσεις στα ΜΜΕ σε ολόκληρο τον κόσμο που απευθύνεται, πληρώνει τους πελάτες-συνεργάτες της να της συστήνουν νέους πελάτες.
Ας δούμε τώρα πως αρχίζουμε. Για να συμμετάσχει κάποιος στο πρόγραμμα αμοιβών της Emgoldex πρέπει να γίνει πελάτης και να συσταθεί βεβαίως από έναν ήδη υπάρχοντα πελάτη με τον κωδικό του οποίου γίνεται η εγγραφή (δημιουργία λογαριασμού πελάτη) και συνδέεται έτσι ο νέος κωδικός (πελάτης).
Όλες οι παραγγελίες τοποθετούνται σε έναν κύριο πίνακα παραγγελιών. Ο κύριος πίνακας παραγγελιών αποτελείται από 4 επίπεδα. Το 1ο στο οποίο πάντα τοποθετούνται οι νέες παραγγελίες και τα 2ο, 3ο, 4ο στα οποία οι θέσεις είναι συμπληρωμένες από παραγγελίες που έχουν τοποθετηθεί σε προγενέστερο χρόνο. Οι πελάτες αυτοί των οποίων οι παραγγελίες είναι ήδη τοποθετημένες στον πίνακα συστήνουν τους νέους πελάτες.
Βλέπουμε στην εικόνα που ακολουθεί τον κύριο πίνακα παραγγελιών με 8 κενές θέσεις για νέους πελάτες στο 1ο επίπεδο.

Αρχίζουν λοιπόν οι συστάσεις. Ο Μιχάλης συστήνει τον Πάνο (Οι θέσεις στον πίνακα συμπληρώνονται πάντοτε από αριστερά προς τα δεξιά)

Η Αθηνά συστήνει ΕΣΑΣ

Ο Τάσος συστήνει τη Χριστίνα

Εσείς κάνετε την πρώτη σας σύσταση

Και με τη λογική αυτή κάποια στιγμή ο πίνακας συμπληρώνεται. Καλύφθηκαν και οι 8 θέσεις από νέες παραγγελίες.
Τώρα συμβαίνει το εξής προκειμένου να δημιουργηθούν νέες θέσεις. Ο πίνακας κόβεται στα δύο και δημιουργούνται 2 συμμετρικοί πίνακες με 8 νέες κενές θέσεις ο καθένας. Οι παραγγελίες όλων των επιπέδων μετακινούνται ένα επίπεδο κάτω. Δηλαδή από το 1ο στο 2ο, από το 2ο στο 3ο, από το 3ο στο 4ο.

Η Ντίνα που στο παράδειγμά μας βρισκόταν στο 4ο επίπεδο ΠΡΙΝ κοπεί ο πίνακας φεύγει λαμβάνοντας την πρώτη αμοιβή 3.500€ και η παραγγελία της τοποθετείται πάλι στο πρώτο επίπεδο του 2ου κύριου πίνακα, ακολουθώντας τη ίδια σειρά των συστάσεων.
Στον 2ο κύριο πίνακα και χωρίς να χρειάζεται η Ντίνα να κάνει νέες συστάσεις (αρκούν οι 2 αρχικές) η παραγγελία με το χρόνο θα φθάσει ξανά στο 4ο επίπεδο και θα λάβει και τα υπόλοιπα 3.500€.
Παρακάτω φαίνεται η πορεία που ακολουθεί κάθε παραγγελία προς την αμοιβή.

Ολοκληρώσαμε λοιπόν τους 2 κύριους πίνακες και συνολικά έχουμε στο λογαριασμό μας Χρυσό αξίας 7.000 ευρώ.
Η συμμετοχή μας στο πρόγραμμα (150E)
Ο Προκαταρκτικός πίνακας (γκρίζος) έχει δημιουργηθεί από την εταιρεία ως ο προθάλαμος που θα τοποθετήσει την παραγγελία στον κύριο πίνακα μόνο με 150€ και εξυπηρετεί ανθρώπους σε όλο τον κόσμο οι οποίοι κατάλαβαν το μέγεθος της ευκαιρίας αλλά πρακτικά δεν μπορούν να εξοφλήσουν προκαταβολή 540€ ώστε να αρχίσουν απευθείας με κύριο πίνακα. Τοποθετώ λοιπόν την παραγγελία μου σε προκαταρκτικό πίνακα πληρώνοντας 150€ και με την ίδια ακριβώς λογική που λειτουργεί και ο κύριος πίνακας η παραγγελία κινείται από το 1ο επίπεδο στο 2ο, 3ο και στο 4ο (όταν συμπληρωθεί η 8αδα) η εταιρεία μου πιστώνει 540€ και τοποθετεί αυτόματα την παραγγελία μου σε κύριο (χρυσό) πίνακα και επιπλέον μου πιστώνει και το πρώτο καθαρό κέρδος 427€ σε χρυσό από τη συμμετοχή μου στον προκαταρκτικό πίνακα(ακόμη και αν δεν έχω συστήσει κανέναν πελάτη).
Συνολικά δηλαδή κερδίζω 540+427=967€ καθαρά μόνο με 150€ επένδυση σε 4-10 εβδομάδες.
Όταν η παραγγελία μου τοποθετηθεί στον κύριο πίνακα, για να δικαιούμαι πλήρη αμοιβή 6.500€ , πρέπει να έχω συστήσει 2 πελάτες , αν είχα σύστησει 2 πελάτες όσο ήμουν στο προκαταρκτικό(και είχαν εγγραφεί με τα 150 Ε ) πρέπει αυτοί οι πελάτες να "προλάβουν" να κατέβουν στον κύριο πίνακα πριν εγώ φτάσω σε σημείο πληρωμης. Αν όμως είχα συστήσει 2 πελάτες τον 540 ευρώ όσο εγώ ήμουν στον προκαρτικό ή όσο βρίσκομαι στον κύριο πίνακα τότε δικαιούμαι όλο το ποσό. Η παραγγελία μου στη συνέχεια ακολουθεί την ίδια πορεία με τον κύριο πίνακα που αναφερθηκε λεπτομερως ποιο πανω.
Tελικά πόσα κερδίζουμε;
Η Συνολική απόδοση από τη συμμετοχή μας σε μια ολοκληρωμένη παραγγελία (1 προκαταρκτικός και 2 κύριοι πίνακες) φαίνεται στην εικόνα που ακολουθεί και είναι 1040+7.000=8040-7%=7477 ευρώ καθαρά αν δεν κάνουμε επαναληπτική παραγγελία και 6937 αν αφήσουμε 540 ευρώ και κάνουμε επαναληπτική παραγγελία.

Έχουμε πρακτικά 50πλασιάσει την αρχική μας επένδυση και το σημαντικότερο δεν τοποθετούμε ποτέ ξανά δικά μας χρήματα. (Το 7% που παρακρατείται είναι ένα ποσοστό που κατανέμεται στις αμοιβές ηγεσίας για όσους τις δικαιούνται.)
Μια πολύ σημαντική πληροφορία η οποία αναγράφεται λεπτομερώς στη συμφωνία που κάνουμε με την εταιρεία είναι η εξής: Η εταιρεία πληρώνει τους συνεργάτες της με ένα δίκαιο σύστημα όμοιο σε όλες τις χώρες του κόσμου και ανάλογα με τη δράση του καθενός.

Έτσι λοιπόν η αμοιβή για κάθε σύσταση νέου πελάτη είναι 1750 ευρώ (μόνο για τις 2 συστάσεις που είναι και η προϋπόθεση για να πληρωθούμε) αν η τοποθέτηση της νέας παραγγελίας γίνει ενώ βρίσκεται η δική μας στο 1ο ή 2ο επίπεδο.
1250 ευρώ αν η τοποθέτηση της νέας παραγγελίας γίνει ενώ βρίσκεται η δική μας στο 3ο επίπεδο.
Και 750ευρώ αν η τοποθέτηση της νέας παραγγελίας γίνει ενώ βρίσκεται η δική μας στο 4ο επίπεδο.
Αν η μια σύσταση γίνει στο 1ο επίπεδο και η άλλη στο 3ο πχ η αμοιβή είναι το άθροισμα 1750+1250=3000ευρώ.
Συνοψίζοντας το κέρδος που μπορεί να αποκομίσει κάποιος που θα αποφασίσει να ασχοληθεί με αυτή τη δραστηριότητα είναι:
1. Πρώτο κέρδος 1040-7%=967€ από τον προκαταρκτικό πίνακα.
2. Επαναλαμβανόμενο εισόδημα 6500€ από κάθε κύκλο παραγγελίας και
3. Παθητικό εισόδημα από τις αμοιβές ηγεσίας οι οποίες δίδονται σε όσους πλέον ασχοληθούν σοβαρά και συστηματικά με αυτή τη δραστηριότητα.

Tι κάνουμε τον χρύσο;
Η πρώτη δυνατότητα
Μπορούμε οποιαδήποτε χρονική στιγμή 24ώρες το 24ωρο να ρευστοποιήσουμε το χρυσό πουλώντας τον στην ίδια την εταιρεία με τιμή ημέρας και να πάρουμε τα χρήματα στον τραπεζικό μας λογαριασμό.
Η δεύτερη δυνατότητα
Μπορούμε αν δεν θέλουμε να τον ρευστοποιήσουμε να τον αφήσουμε για φύλαξη στο ProAurum ένα πιστοποιημένο θησαυροφυλάκιο στο Μόναχο της Γερμανίας. Έξοδα φύλαξης 0,1% της αποθηκευμένης αξίας το μήνα.
http://www.proaurum.de/home.html
Η τρίτη δυνατότητα
Μπορούμε να παραλάβουμε το χρυσό από το Proaurum προσωπικά ή με εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο ή να ζητήσουμε την αποστολή του με ασφαλισμένη μεταφορά στην διεύθυνσή μας.
ΔΕΝ έχει Ρίσκο
Ας πάρουμε τα δύο πιθανά χειρότερα σενάρια που μπορούν να σας συμβούν αν αποφασίσατε να ξεκινήσετε την δραστηριότητά σας με την Emgoldex.
Σενάριο 1ο.
Έστω ότι ξεκινήσατε σε κύριο πίνακα και δώσατε προκαταβολή 540€ για αγορά χρυσού και δε καταφέρατε ούτε στον πρώτο ούτε στο δεύτερο κύριο πίνακα να συστήσετε κανέναν.
Τι γίνεται με την προκαταβολή;
Στο τέλος του 2ου πίνακα θα πάρετε στο λογαριασμό σας Χρυσό αξίας 500€ τον οποίο μπορείτε να ρευστοποιήσετε ή να κρατήσετε. Δηλαδή επιστρέφεται η προκαταβολή σας.
Σενάριο 2ο.
Έστω ότι ξεκινήσατε σε προκαταρκτικό πίνακα με 150€ προκαταβολή και δε καταφέρατε να συστήσετε κανέναν.
Τι γίνεται με την προκαταβολή;
Με το που έκλεισε ο προκαταρκτικός πίνακας χωρίς να συστήσετε κανέναν πήρατε 427€ κέρδος και 540€ για την είσοδό σας στον κύριο και δεν καταφέρατε ούτε εκεί να συστήσετε κανέναν.
Στο τέλος του 2ου πίνακα θα πάρετε στο λογαριασμό σας Χρυσό αξίας 500€ τον οποίο μπορείτε να ρευστοποιήσετε ή να κρατήσετε. Δηλαδή επιστρέφονται και τα 500€ προκαταβολή που κράτησε η εταιρεία από τα κέρδη σας για την είσοδο στον κύριο.
Δηλαδή συνολικά με 150€ επένδυση πήρατε 927€ καθαρά σε χρυσό 927-150=777€ κέρδος
Δώσατε 150€ και πήρατε καθαρό κέρδος 777€.
Φορολογία
Ακολουθεί απόσπασμα κοινοτικής οδηγίας σχετικά με τη φοροαπαλλαγή των παραδόσεων επενδυτικού χρυσού.
ΦΠΑ: Ειδικό καθεστώς για τον χρυσό
Σκοπός του παρόντος εγγράφου είναι η συμπλήρωση της κοινής φορολογικής βάσης του ΦΠΑ εντός ΕΕ με την εισαγωγή ειδικού καθεστώτος για τον χρυσό. ΠΡΑΞΗ
Οδηγία 1998/80/ΕΚ του Συμβουλίου, της 12ης Οκτωβρίου 1998, για τη συμπλήρωση του κοινού συστήματος φόρου προστιθέμενης αξίας και για την τροποποίηση της οδηγίας 77/388/ΕΟΚ - ειδικό καθεστώς για τον χρυσό [Επίσημη Εφημερίδα L 281 της 17.10.1998].
ΣΥΝΟΨΗ
Προκειμένου να προωθήσει τη χρήση του χρυσού ως χρηματοοικονομικού μέσου, η παρούσα οδηγία καθιερώνει φοροαπαλλαγή των παραδόσεων επενδυτικού χρυσού. Στο παρελθόν ο επενδυτικός χρυσός υπαγόταν στις συνήθεις φορολογικές διατάξεις. Βάσει αυτών, οι παραδόσεις επενδυτικού χρυσού υπάγονταν κατ’ αρχήν στο ΦΠΑ, αλλά σε ορισμένα κράτη μέλη επιτρεπόταν, σε προσωρινή βάση, να απαλλάσσουν τις εν λόγω παραδόσεις από το φόρο. Με τη νέα οδηγία αίρονται αυτές οι στρεβλώσεις του ανταγωνισμού μεταξύ των κρατών μελών, ενώ ταυτόχρονα ενισχύεται η ανταγωνιστικότητα της κοινοτικής αγοράς χρυσού.
Ορισμός του επενδυτικού χρυσού:
ο χρυσός υπό μορφή ράβδου ή πλάκας, βάρους αποδεκτού από τις αγορές πολύτιμων μετάλλων, καθαρότητας τουλάχιστον 995 χιλιοστών, αντιπροσωπευόμενος ή μη από τίτλους (τα κράτη μέλη έχουν την ευχέρεια να εξαιρούν από το καθεστώς τις ράβδους ή πλάκες βάρους 1 γραμμαρίου ή λιγότερο)·
τα χρυσά νομίσματα καθαρότητας τουλάχιστον 900 χιλιοστών, που έχουν κοπεί μετά το 1800, αποτελούν ή έχουν αποτελέσει νόμιμο χρήμα στη χώρα προέλευσής τους και πωλούνται, κανονικώς εχόντων των πραγμάτων, σε τιμή η οποία δεν υπερβαίνει κατά ποσοστό άνω των 80 % την αξία της ανοικτής αγοράς του χρυσού ο οποίος περιέχεται στα νομίσματα. Κάθε χρόνο τα κράτη μέλη ενημερώνουν για τα νομίσματα τα οποία πληρούν τα κριτήρια αυτά και αποτελούν αντικείμενο συναλλαγών στο έδαφος των κρατών μελών. Οι εν λόγω κατάλογοι δημοσιεύονται στην Επίσημη Εφημερίδα.
Τα κράτη μέλη απαλλάσσουν από το φόρο προστιθέμενης αξίας την παράδοση, ενδοκοινοτική απόκτηση και εισαγωγή επενδυτικού χρυσού.
Παρέχεται ωστόσο δικαίωμα επιλογής φορολόγησης των παραδόσεων επενδυτικού χρυσού σε πρόσωπα υποκείμενα στο φόρο όταν οι παραδόσεις γίνονται από:
πρόσωπα τα οποία παράγουν επενδυτικό χρυσό ή μεταποιούν κάθε είδους χρυσό σε επενδυτικό χρυσό (στην περίπτωση αυτή, τα κράτη μέλη οφείλουν να παρέχουν το δικαίωμα επιλογής)·
υποκείμενα σε φόρο πρόσωπα τα οποία στις συναλλαγές τους, κανονικώς εχόντων των πραγμάτων, παραδίδουν χρυσό για βιομηχανική χρήση (στην περίπτωση αυτή, τα κράτη μέλη δύνανται να παρέχουν το δικαίωμα επιλογής).
Τα κράτη μέλη καθορίζουν τις λεπτομέρειες εφαρμογής των εν λόγω επιλογών και ενημερώνουν σχετικά την Επιτροπή.
Στην οδηγία προβλέπονται κανόνες που ρυθμίζουν το δικαίωμα έκπτωσης των υποκειμένων σε φόρο προσώπων τα οποία εμπλέκονται στην παράδοση ή την παραγωγή επενδυτικού χρυσού ή μετατρέπουν κάθε είδους χρυσό σε επενδυτικό χρυσό, εφ’ όσον δεν έχουν επιλέξει τη φορολόγηση των παραδόσεών τους.
Οι έμποροι επενδυτικού χρυσού έχουν ειδικές υποχρεώσεις για την πρόληψη ενδεχομένων φορολογικής απάτης λόγω της διπλής χρήσης του χρυσού (για βιομηχανικούς αλλά και επενδυτικούς σκοπούς): για περίοδο τουλάχιστον πέντε ετών, οφείλουν να καταχωρούν όλες τις σημαντικές συναλλαγές και να τηρούν τα σχετικά παραστατικά έγγραφα που επιτρέπουν την αναγνώριση της ταυτότητας των πελατών τους.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, τα κράτη μέλη μπορούν να ορίζουν τον αγοραστή, και όχι τον πωλητή, ως το πρόσωπο που υποχρεούται να καταβάλει τον φόρο (διαδικασία αντιστροφής της επιβάρυνσης), ώστε να προληφθεί η φορολογική απάτη και να μειωθεί η οικονομική επιβάρυνση της συναλλαγής.
Για συναλλαγές σε αγορά πολυτίμων μετάλλων διεπόμενη από ρυθμιστικούς κανόνες, τα κράτη μέλη μπορούν να μην εφαρμόζουν το παρόν ειδικό καθεστώς και να εισαγάγουν μέτρα απλοποίησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου